IMG 20220331 WA0018

Business Exchange

22.03.2022

În perioada 4-10 Aprilie 2022, LSUAV Arad dă startul celui mai frumos proiect care presupune schimburi de experiență în 4 orașe din România.
Business Exchange începe la Arad și continuă cu alte 3 asociații studențești din țară, cum ar fi ASFEAA (Craiova), ASAA (București) și OSE (Cluj-Napoca).
Studenții vor cunoaște metodele de predare din fiecare universitate, vor avea parte de workshop-uri, training-uri, seri de socializare, tur al orașului, cunoaștere a culturii fiecărei zone și să nu uităm, foarte multă distracție și voie bună.
Anul acesta temele proiectului vor fi marketing&branding, pentru că luam în considerare faptul că imaginea și brandul sunt cele mai importante unelte de ieșire pe piață.
După 2 ani în care pandemia ne-a împiedicat din a petrece timp cu prietenii noștri de prin țară, ne propunem să recuperăm și să le oferim participanților 7 zile de neuitat la Arad, astfel încât promitem să fim la înălțime ca de fiecare dată și să le dăruim studenților o experiență unică la noi în oraș.